Thursday, 1 November 2012

Mahu Download movie ??Web Download Movie Baru


 Ramai sekarang yang tercari-cari laman web yang sediakan link download movie-movie terbaru... saya ada caranya, anda boleh dapatkan disini..

Mesti ramai yang tertanya-tanya kat mana nak download movie baru kan icon smile , jadi disini saya akan kongsikan beberapa laman web yang selalu saya download. icon smile

ddmf 300x203
(Klik untuk besarkan)

Download movie baru di Ddmf.biz

Ok, ini adalah laman web yang selalu saya layari untuk cari movie-movie paling baru yang best-best. Disini juga, terdapat pelbagai genre samada drama, cerita seram dan pelbagai lagi yang boleh anda dapati.
Selain daripada movie melayu, anda juga boleh dapatkan movie antarabangsa dan juga movie anime seperti naruto. Dan ianya menyediakan pelbagai provider file hosting seperti Mediafire, Kongsifile, Rapid-Share dan juga File Jumbo.
Jadi mudah la anda memilih mana yang terbaik ikut kesesuaian kelajuan internet anda. icon smile . Sila layari sini ye ddmf.biz
jiazz 300x194
(Klik untuk besarkan)

Download movie baru di Jieazzmovie.net

Ok, ini adalah laman penyedia movie baru yang paling utama. Dan jangan terkejut, kebanyakkan movie-movie baru yang ada kat blog-blog selain dari laman web ini adalah hasil perkongsian Jieazzmovie . icon smile
Disini juga sama seperti ddmf, anda bebas memilih movie-movie baru yang anda mahukan serta ada ruangan chat untuk anda berbual-bual dengan admin dan user lain.
Anda juga boleh request movie baru tau dekat ruangan chat tu icon smile . Sila layari sini ye jieazzmovie
teamhanna 300x194
(Klik untuk besarkan)

Download movie baru di Teamhanna.org

Laman web ini juga adalah laman web download movie baru kedua yang saya selalu layari untuk cari drama-drama melayu baru dan juga movie anime naruto. icon smile
Kalau tengok dari segi design, saya suka design yang nie. Hehe nampak teratur. Oh ye sama seperti Jieazzmovie, ada ruangan chatbox untuk anda berbual-bual dengan admin dan juga user lain.
Dan yang pasti, mudah untuk anda beritahu kepada admin sekiranya ada link-link download yang dah expired. icon smile . Sila layari sini ye teamhanna.
Ok, setakat ini perkongsian saya untuk laman web download movie baru. Kalau anda ada cadangan-cadangan atau tahu laman web yang bekalkan movie nie, jangan lupa beritahu dibahagian komen ye icon smile
Categories:

0 comments:

Post a Comment