Tuesday, 24 April 2012

Hadiah Hari jadi

Hadiah Hari jadi
semalam 24 april 2012 adalah tarikh kelahiran papa, alhamdulillah papa dah berumur 25tahun sekarang, apa yang menarik semalam, papa dapat hadiah dari mama, dompet jenama PRADA


... fuhhh mahal tu..hehehe biase je.dari pasar malam,hahaha tapi yang penting keikhlasan hati isteri yang memberi dan papa yang menerima. seronok rasa bila dapat hadiah, yela tak pernah dapat hadiahkan.

Yang keduanya, papa dapat ucapan dari kawan-kawan facebook amat-amat mengalakkan.. tak pernah sebanyak itu pun, ada yang jadi friends tapi tak pernah tegur pun bagi ucapan, apa-apa pun terima kasih kepada kawan-kawan semua, doakan papa yang terbaik ya.. Yang paling penting terima kasih kepada isteri tercinta, I LOVE YOU FOEVER ever ever lah mama..emmmmmuuuahahahah!!!

cukuplah dulu untuk hari ini..papa daqh tak tau nak karang apa dah, salam senyum dari papa untuk perminat...wahhh macam artis ya..

salam.